Bent u op zoek naar een kwalitatieve goede fysiotherapeutische of manueel therapeutische behandeling? Maak direct een afspraak of bel voor meer informatie! Wij doen ons best om  u binnen 2 werkdagen te helpen! Bel voor een afspraak 06-45010896 of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij  therapeuten mogen mensen aanraken dat vind ik bijzonder, want er schuilt zoveel informatie in uw lichaam.. Wij hebben prachtige zintuigen gekregen en wij mogen deze ook allemaal gebruiken, in onze behandeling zijn zien, voelen en persoonlijke aandacht zeer belangrijk.  Bij ons in de praktijk mag U een snel een duurzaam effect verwachten.

 

Ritmische massage

De behandeling kan bestaan uit ritmische massage, toegepast volgens de methode van Ita Wegman en worden aangevuld met oefeningenuit de bewegingstherapie.

 

Mckenzie MDT

De McKenzie MDT methode maakt dat ik als therapeut kritisch ben, dit uit zich in een specifieke mechanische diagnose en een duidelijke en effectieve oefening en/of mobilisatie.

 

Manuele therapie

Voor meer informatie over manuele therapie: zie Manuele Therapie E.S.

 

Neurogene Systeem Mobilisaties & Medical Taping Concept

 

De behandeling kan worden aangevuld worden met neurogene systeemmobilisaties (NSM) en Medical Taping is een goede manier om de behandeling verder te ondersteunen.

 

Meer inhoudelijke informatie over de therapie├źn, vindt u in het menu links of bij een mobile device links boven klikken op het hamburger icoontje.

 

Vergoedingen

Voor 2018 heeft de praktijk alleen een contract met zorgverzekeraar Zilveren Kruis en DSW. De kwaliteit in de zorg staat steeds meer onder druk. Omdat ik zo goed mogelijke zorg wil geven heb ik besloten om kritisch te gaan kijken naar de eisen van de zorgverzekaars en ben tot de conclusie gekomen dat de praktijk met name ongecontracteerde  zorg zal gaan leveren (Zillveren Kruis uitgezonderd).

Dit betekent dat U de behandeling zelf bekostigt (Zillveren Kruis en DSW uitgezonderd). U kunt de rekening zelf indienen bij uw zorgverzekering. Deze zal een gedeelte of geheel de behandeling vergoeden. Een restitutiepolis kan voor U dan interessant zijn.

.

In 2017 heeft de praktijk geen contract met VGZ..

De volgende zorgverzekeraars vallen hieronder:: VGZ, IZZ, UMC, IZA, Bewuzt, Unive, Zekur en Zorgzaam. Dit kan betekenen dat u geen volledige vergoeding krijgt van de behandeling, dit is ook afhankelijk van uw polis. Kijk op: https://www.independer.nl/zorgverzekering/info/vergoeding-niet-gecontracteerde-zorg/fysiotherapie.aspx

 

Privacy policy

Onze privacy policy vindt u hier.